Maaltijdservice

Elke dag zorgen voor een warme maaltijd: boodschappen doen, eten koken en alles opruimen. Wanneer dat niet meer zo makkelijk gaat, biedt Maaltijdservice Nijmegen uitkomst. De maaltijden worden dagelijks bereid met verse seizoensproducten. De keuzemenu’s zijn op uw voorkeuren en dieetwensen afgestemd. De maaltijd wordt thuisbezorgd door uw eigen vertrouwde vrijwilliger.

 

Maaltijden aan huis; makkelijk, vers en gezond 

Iedere dag worden de 'tafeltje dekje' maaltijden door Hofmans Catering met verse producten bereid. De koks koken zoveel mogelijk met lokale seizoensproducten. Elke dag een maaltijd of slechts enkele keren in de week? Geen enkel probleem!

Eten wanneer het u uitkomt

De maaltijden worden de dag van te voren bereid en direct verpakt en gekoeld. Zo zijn ze gegarandeerd vers! U warmt de koelverse maaltijd op in de magnetron. U bepaalt zo zelf wanneer u wilt eten.

Dieetwensen 

De maaltijden worden met zo min mogelijk zout bereid en op smaak gebracht met kruiden. Eet u vegetarisch of heeft u speciale dieetwensen? Dat is geen probleem! Voor bijna alle wensen kan een menu op maat worden gemaakt. 

Menukeuze

Bij het aanmelden kiest u voor welke dagen u maaltijden wilt en of u standaard een een-, twee-, of driegangenmenu wilt hebben. En heeft u een dieet of eet u vegetarisch? Dan is uw menulijst daar ook automatisch op aangepast. Elke week krijgt u een nieuwe persoonlijke menulijst waarop u een keuze maakt uit verschillende groenten, diverse soorten vlees, vis of vleesvervangers, aardappelen, pasta of rijst. Maakt u geen keuze, dan krijgt u het (dagelijks wisselende) standaardmenu.

Een vertrouwd gezicht 

De maaltijden worden zes dagen in de week door onze vrijwilligers in Nijmegen bij u thuisbezorgd, bij voorkeur tot in de keuken. U heeft een vaste bezorger die een oogje in het zeil kan houden wanneer dat nodig is. Voor sommigen een geruststellend idee!  

Kosten

De prijzen van de maaltijden zijn:

  • Hoofdmaaltijd                                     € 5,50
  • Hoofdmaaltijd plus soep óf toetje     € 6,35
  • Hoofdmaaltijd plus soep én toetje     € 6,50

Hofmans brengt de kosten voor de maaltijden per automatische incasso in rekening.

Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u een tegemoetkoming in de kosten aanvragen via de Bijzondere bijstand van de gemeente Nijmegen.

Een maaltijd afzeggen

Bent u al klant en wilt u een maaltijd afzeggen? Bel dan van maandag tot en met zaterdag met de maaltijdtelefoon van Hofmans, telefoonnummer 024-3586076. U kunt de maaltijd voor de volgende dag tot 10.00 uur telefonisch afzeggen.

Meer weten?

Lees onze veelgestelde vragen.

Misschien interessant voor u?