Maaltijdservice - maaltijden aan huis

Elke dag zorgen voor een warme maaltijd: boodschappen doen, eten koken en alles opruimen. Gaat dat niet meer zo makkelijk? Dan is onze Maaltijdservice Nijmegen (eerder 'Tafeltje Dekje') de oplossing. De maaltijden worden iedere dag klaar gemaakt met verse producten van het seizoen. Wij stemmen het menu af op uw wensen. En we houden rekening met uw dieet. Uw eigen vertrouwde vrijwilliger bezorgt de maaltijd bij u thuis.

Vanwege het coronavirus leveren onze bezorgers de maaltijd zoveel mogelijk buiten bij de deur af. 

Broodmaaltijden

Kunt u door de corona-crisis geen boodschappen doen? U kunt bij onze Maaltijdservice nu ook een broodmaaltijd bestellen, samen met de koelverse maaltijd. Een broodmaaltijd is gemiddeld genomen voldoende voor ontbijt én lunch. U ontvangt vers brood samen met beleg, boter, fruit en een drankje in een papieren zak. Bij u thuis bezorgd! De prijs voor een broodmaaltijd is €4,50. 

Maaltijden aan huis; makkelijk, vers en gezond 

Iedere dag worden de 'tafeltje-dekje' maaltijden met verse producten klaargemaakt. De maaltijden worden door de koks van Hofmans catering gemaakt. Zij koken mogelijk met lokale producten van het seizoen. Elke dag een maaltijd of slechts 1 keer in de week? Dat is geen probleem! Vrijwilligers van Langer thuis in Nijmegen bezorgen de maaltijd bij u thuis.

Eten wanneer het u uitkomt

De maaltijden worden de dag van te voren klaar gemaakt en direct verpakt en gekoeld. Zo zijn ze zeker vers! U warmt de koelverse maaltijd thuis op in de magnetron. U bepaalt zo zelf wanneer u wilt eten.

Dieetwensen 

De maaltijden worden met zo min mogelijk zout klaar gemaakt en op smaak gebracht met kruiden. Eet u vegetarisch of heeft u speciale dieetwensen? Dat is geen probleem! Voor bijna alle wensen kunnen we een menu op maat maken.

Menukeuze

Als u zich aanmeldt, kiest u welke dagen u een maaltijd wilt ontvangen. Ook kiest u of u een menu wilt van 1, 2 of 3 gangen. En heeft u een dieet of eet u vegetarisch? Dan passen we uw menulijst daar automatisch op aan. Elke week krijgt u een nieuwe, persoonlijke menulijst. Hieruit maakt u een keuze uit verschillende groenten en diverse soorten vlees, vis of vleesvervangers. Ook kiest u of u aardappelen, pasta of rijst wilt. Maakt u geen keuze, dan krijgt u het standaardmenu. Het standaardmenu verandert iedere dag. 

Maaltijdservice Nijmegen; altijd een vertrouwd gezicht!

Onze vrijwilligers bezorgen de maaltijden 6 dagen in de week. Zelfs tot in de keuken! Uw vaste bezorger komt iedere keer even kijken hoe het met u gaat. Dat geeft een geruststellend gevoel. 

Kosten

De prijzen van de maaltijden zijn:

  • hoofdmaaltijd                                     € 5,65
  • hoofdmaaltijd plus soep óf toetje     € 6,50
  • hoofdmaaltijd plus soep én toetje    € 6,65
  • broodmaaltijd                                     € 4,50 (alleen in combinatie met een hoofdmaaltijd) 

We brengen de kosten voor de maaltijden in rekening via een automatische incasso. Dat gebeurt op de naam 'Hofmans'. 

Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u Bijzondere bijstand bij de gemeente Nijmegen. Daarmee kunt u een deel van de kosten vergoeden. 

Een maaltijd afzeggen

Bent u al klant en wilt u een maaltijd afzeggen? Bel dan van maandag tot en met zaterdag met 'de maaltijdtelefoon van Hofmans' via het telefoonnummer 024-3586076. U kunt de maaltijd voor de volgende dag tot 10.00 uur afzeggen via de telefoon. Dus heeft u bijvoorbeeld een maaltijd besteld voor de woensdag, dan kunt u tot dinsdag 10:00 uur bellen om de maaltijd af te zeggen. 

Meer weten over onze maaltijden aan huis?

Lees dan onze veelgestelde vragen.

Misschien interessant voor u?