Langer Thuis in Nijmegen

Langer thuis in Nijmegen is de naam voor het ouderenwerk van Sterker sociaal werk (voorheen Swon het seniorennetwerk). Op deze website vindt u het aanbod voor ouderen in de gemeente Nijmegen overzichtelijk bij elkaar.

Praktische hulp, langer meedoen en veilig wonen

Wanneer u ouder wordt zijn sommige dagelijkse dingen minder vanzelfsprekend. Beroepskrachten en vrijwilligers van Sterker bieden dan praktische hulp, ondersteunen u bij betekenisvolle contacten en een zinvolle dagbesteding én informeren u over veilig wonen.

Heeft u vragen over ouder worden? Dan informeren onze Welzijnsbezoekers u tijdens een huisbezoek graag voortijdig over diensten voor ouderen in Nijmegen. Heeft u ondersteuning nodig? Dan kunnen u of uw naasten ook bij de Ouderenadviseurs of Mantelzorgconsulenten van Sterker terecht.

Over Sterker sociaal werk

Sterker sociaal werk is in 2017 ontstaan uit een fusie tussen Swon het seniorennetwerk en NIM Maatschappelijk Werk. Samen zijn wij sterker in het bieden van hulp en ondersteuning aan mensen van nul tot honderd-plus. Sterker is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij de Sociale Wijkteams in Nijmegen. Ook Mantelzorg Nijmegen en het Centrum Ontmoeting in Levensvragen (COiL) vallen onder Sterker sociaal werk.

 

Omdat je soms een ander nodig hebt om sterker te zijn!