Wijkrestaurants

Samen eten in de buurt en niet hoeven koken. Dat is gezellig en makkelijk tegelijk! De restaurants van Sterker sociaal werk en Hofmans Catering serveren in verschillende Nijmeegse wijken een of meerdere dagen in de week een lekkere en gezonde maaltijd.

Let op: in verband met aangescherpte maatregelen wegens het corona-virus zijn de Wijkrestaurants voorlopig gesloten. U kunt uiteraard wel gebruik maken van onze Maaltijdservice aan huis. 

Heeft u zin om mee te eten? U kunt gewoon binnenlopen, van tevoren aanmelden is niet nodig.

Á la carte eten

Ter plekke heeft u de keuze uit twee driegangenmenu’s, die met verse producten zijn bereid. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale seizoensproducten.

Locaties en avonden

De restaurants zijn geopend om 17.00 uur.

  • De Meiberg, Meijhorst 7201A (tot nader order gesloten)
  • De Toermalijn, Jadestraat 116 (tot nader order gesloten)
  • De Dageraad, Weezenhof 91101 (definitief gesloten wegens te weinig animo)
  • De Schalmei, Symfoniestraat 204 (tot nader order gesloten)

Kosten

U betaalt voor een driegangenmenu € 7,00. Hofmans catering brengt de kosten voor de maaltijden per automatische incasso bij u in rekening. De eerste keer dat u mee-eet schrijft een gastdame of -heer u in en tekent u een toestemmingsformulier automatische incasso. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u een tegemoetkoming in de kosten aanvragen via de Bijzondere bijstand van de gemeente Nijmegen.

Misschien interessant voor u?