Goede Dag

Even onder de mensen en verrast worden door een divers programma?

Nu we elkaar, vanwege het coronavirus, niet kunnen ontmoeten hebben we Goede Dag Online gelanceerd. Met uw tablet, laptop of smartphone schuift u aan bij onze best bezochte activiteiten. Wilt u meedoen? Meldt u zich dan aan via de website van Goede dag. We ontmoeten u graag!

Bij Goede Dag is er altijd wel iets iets te doen voor ouderen in Nijmegen: van koffie drinken en ontmoeting tot bewegen, creatieve activiteiten, Soepie Doen, samen koken en nog veel meer! Goede Dag is een gezamenlijk aanbod van verschillende organisaties die in de wijk of stedelijk actief zijn. 

Locaties en programma

  • Goede Dag Oud-West (Wijkcentrum De Biezantijn), Waterstraat 146 A  programma
  • Goede Dag Neerbosch-Oost (Wijkcentrum de Schalmei), Symfoniestraat 204  programma
  • Goede Dag Zuid (Wijkcentrum de Schakel), Archimedesstraat 9

Goede Dag breidt zich uit in Nijmegen! In ontwikkeling zijn:

  • Goede Dag Willemskwartier (wijkcentrum ’t Hert) Thijmstraat 40
  • Goede Dag Heseveld/Hees (wijkcentrum Heseweide) Daniëlsplein 3

Kosten

Tijdens 'Happy Ouder' staat er gratis koffie en thee voor u klaar. De 'Happy Ouders' vindt u in het programma. Aan de activiteiten zijn geen kosten verbonden, behalve als dat in het programma anders staat aangegeven.

Vragen?

Lijkt Goede dag u wel wat en heeft u nog vragen? Is het vervoer een probleem? Of vindt u het vervelend om alleen te komen? U kunt uw vraag digitaal aan ons stellen door het contactformulier in te vullen. Dan nemen we contact met u op.

Misschien interessant voor u?