Mantelzorgondersteuning

Zorgt u voor een oudere die chronisch ziek is, een beperking, verslaving of psychische problemen heeft? Denk bijvoorbeeld aan dementie of parkinson. Gaat het bijvoorbeeld om uw ouder, partner, familielid, vriend(in) of kennis? Dan bent u mantelzorger. Mantelzorg kan intensief zijn. Heeft u vragen of behoefte aan een luisterend oor? De mantelzorgconsulenten van Mantelzorg Nijmegen gaan graag met u in gesprek.

Informatie en advies

U kunt bij Mantelzorg Nijmegen terecht als u behoefte heeft aan een luisterend oor en het bespreken van uw zorgen en mogelijke oplossingen hiervoor. Een gesprek kan bijvoorbeeld gaan over uw mantelzorgtaken en het houden van balans. Ook kunnen we u informeren over praktische zaken zoals respijtzorg (vervangende zorg) en regelingen waar u gebruik van kan maken. Mantelzorg Nijmegen denkt graag met u mee en kent de weg naar de nodige zorg en ondersteuning. 

Mantelzorgcafé

Mantelzorg Nijmegen organiseert het Mantelzorgcafé. Hier kunt u andere mantelzorgers ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan en informatie ophalen over thema’s die voor u van belang kunnen zijn. 

Meer informatie en aanvragen

Meer informatie over het aanbod, de activiteiten en de digitale nieuwsbrief van Mantelzorg Nijmegen vindt u op de website van Mantelzorg Nijmegen.

Wilt u graag een gesprek met een van de mantelzorgconsulenten? klik dan hieronder op ‘direct aanvragen’. Mantelzorg Nijmegen neemt binnen vijf werkdagen contact met u op. 

Misschien interessant voor u?